Kurvitar paratiisisaarella biksuissa – Välimeren kuumin kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla menestystä viime vuosina niittänyt muodokas mallikaunotar Devin Brugman ylläpitää suosittua muotiblogia ja nautiskelee usein rantalomilla paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta nykyisin hän julkaisee myös itse ajoittain näyttävää kuvamateriaalia seuraajilleen.

Äskettäin Brugman poseerasi Välimerellä Caprin saarella, josta hän on nyt vaihtanut Kreikan vähemmän tunnettuun Milosin saareen. Pieni saari on kuin paratiisi, joten ei ihme, että myös Brugman ihastui siihen ja vihjaa haluavansa jopa muuttaa saarelle.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä uimapukujen mallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa.