Ismo Leikolasta dokumenttielokuva – esimakua trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ismo Leikola on Suomen kansainvälisesti menestynein koomikko. Yhdysvalloissakin uraa tehneen tähden elämään tutustutaan tulevassa elokuvassa Ismo – Maailman hauskin ulkopuolinen, joka saa Suomen ensi-iltansa 1. marraskuuta.

Dokumenttielokuvassa seurataan Ismo Leikolan matkaa lapsuudesta aina nykyhetkeen saakka. Ujosta ja vilkkaalla mielikuvituksella varustetusta jyväskyläläispojasta varttuu stand up -koomikko, joka etenee suomen komediaklubeilta Yhdysvaltoihin saakka. Elokuvassa ovat mukana myös muun muassa Jay lento ja Gabriel ”Fluff” Iglesias.

– Ismon suosio ja komedian merkitys yllätti kuvausmatkoilla täysin! New Yorkin loppuunmyydyssä konserttisalissa hän saa yleisön taputtamaan seisaaltaan. Kadulla ihmiset pysäyttävät juttelemaan, kuinka Ismon jutut osuvat ja uppoavat, hehkuttaa elokuvan toinen ohjaaja Ilkka Hynninen tiedotteessa.

SF Studiosin levittämän dokumenttielokuvan ovat ohjanneet Ilkka Hynninen ja Saku Pollari. Esimakua Ismo – Maailman hauskin ulkopuolinen -elokuvasta saadaan sen tuoreessa teaser-trailerissa.