Kuningas Charles kenties vierailulle Harryn ja Meghanin luokse – tärkeä perhesyy taustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningas Charles haluaa tulla muistetuksi lämminhenkisenä isoisänä myös Yhdysvaltojen Montecitossa asuville prinssi Harryn ja Meghanin lapsille, Archielle ja Lilibetille. Syöpää sairastava monarkki on nyt suunnitellut matkaa poikansa luokse.

Valitettavasti aiemmin kiireinen aikataulu ja terveyteen liittyvät ongelmat eivät ole mahdollistaneet vierailua Yhdysvalloissa. Tilanne on nyt kuitenkin toinen ja kuninkaalla on tilaa kalenterissaan. Koska Meghan Markle on sanonut suoraan, että ei aio matkustaa Iso-Britannian hoviin, ei kuninkaalle jää muuta vaihtoehtoa kuin matkustaa lapsenlasten luokse itse.

Kuninkaallisen kommentaattorin Tom Quinnin mukaan kuningas Charles on epätoivoinen nähdäkseen lapset. Syöpähoidot ovat tauolla, joten nyt on ainoa mahdollinen hetki matkustaa jälkikasvun luokse ennen vilkkaampaa työtahtia. Hänelle on tärkeää, että lapset muistavat hänet myös edesmenneenä, Mirror raportoi.