Kylie Jenner tiukassa korsetissa – ei pystynyt edes istumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kylie Jenner on jo useamman kerran tehnyt yhteistyötä Schiaparelli-muotitalon kanssa. Tällä kertaa yhteistyö toimi erityisen hyvin kun 26-vuotias kaunotar puettiin tiukkaan vaaleanpunaiseen asuun.

Schiaparellin suunnittelema asu koostui runsaasta takista ja tiukasta mekosta. Läpikuultavan ja kimaltelevan mekon alta kuultaa läpi hyvin näyttävä ja tiukka korsetti, joka korostaa tähden kuuluisaa tiimalasivartaloa. Asu oli niin tiukka, että Kylie Jenner ei pystynyt istumaan se päällä.

Kylie Jennerillä on satoja miljoonia faneja ja seuraajia sosiaalisessa mediassa, mutta positiivisista kommenteista huolimatta juuri ne negatiiviset kommentit onnistuvat pääsemään tähden ihon alle. Uudessa Kardashianit-sarjan jaksossa nähtiin miten Kylie Jenner purskahti itkemään jutellessaan siskolleen Kendall Jennerille siitä miten rumasti hänestä puhutaan sosiaalisessa mediassa.