Helteet palaavat – sääennuste lupaa hyvää varsinkin Etelä-Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime päivinä saaneet viettää kesälomiaan varsin viileissä kesäkeleissä, joista ei ole myöskään sateita puuttunut. Nyt ilmatieteen laitos on kuitenkin kertonut, että käänne parempaan on tapahtumassa. Eikä sitä tarvitse odottaa pitkään, sillä etelässä sää lämpenee jo keskiviikkona.

– Helteet tekevät paluun. Jo huomenna eteläisessä Suomessa lämpötila kohoaa paikoin yli 25 asteeseen. Torstaina Itä-Suomessa hellettä on jo laajemmaltikin. Perjantai näyttäisi jäävän välipäiväksi, mutta viikonloppuna lämpenee uudestaan, ilmatieteen laitos kertoo.

Forecan ennusteet lupaavat keskiviikolle ja torstaille eteläiseen Suomeen 24 asteen lämpötiloja. Keski-Suomessa jäädään Forecan mukaan huomenna vielä 21 asteeseen ja torstaina keskisessä Suomessa nautitaan noin 23 asteen lämmöstä. Ihan hellekelejä ei siis olisi luvassa. Forecan ennusteessa lämpimin päivä Etelä-Suomessa on tällä tietoa lauantai.