Meghan Marklen bisnes laajenee – seuraavaksi oma viini?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lifestyle-lehdissä kohistaan Sussexin herttuataren, eli Meghan Marklen tuoteperheen laajenemisesta. Asiantuntijoiden mukaan American Riviera Orchard -tuotemerkin alle julkaistaan seuraavaksi roséviin.

Nainen on julkaissut aiemmin tuotemerkkinsä alle hilloja, mutta roséviini on nousemassa brändin potentiaaliseksi tähtituotteeksi. Markle on aiemmin paljastanut, että rosé on hänen suosikkijuomansa, ja hän on jopa nauttinut siitä ensimmäisellä treffeillä prinssi Harryn kanssa Soho Housessa vuonna 2016, Tatler-lehti uutisoi.

– Meghanin kerrotaan nauttivan myös frosésta, joka valmistetaan viiniä jäädyttämällä ja sekoittamalla se slushieksi mansikoiden ja tomusokerin kanssa makeuden lisäämiseksi, artikkelissa kohistaan.