Muistatko vielä tämän Baywatch-kurvittaren? Tulikuuma kaunotar edelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisesta Baywatch-televisiosarjasta 1990-luvulla maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut näyttelijäkaunotar Donna D’Errico näytteli sarjassa hengenpelastaja Donna Marcoa kahden tuotantokauden ajan vuosina 1996-1998. Nykyisin Donna on aktiivinen sometähti.

Tällä kertaa D’Errico on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvan, jossa hän nautiskelee kesästä ja varsinkin aurigosta kotinsa takapihalla. Hän ottaa kuvassaan aurinkoa luonnollisesti biksuissa. Samalla hän pyytää vinkkejä miten voisi pysyä viileänä, sillä hän kertoo olevansa takapihallaan kuumissaan.

Baywatchin jälkeen Donna D’Errico on nähty muun muassa elokuvissa Candyman: Day of the Dead ja Austin Powers – Kultamuna sekä sarjoissa Brooklyn Nine-Nine ja Reno 911. Hän oli 11 vuoden ajan naimisissa Mötley Crüe -rokkari Nikki Sixxin kanssa.