Teinit vierailivat kaikilla Lontoon metroasemilla ennätysajassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joukko brittiläisiä nuoria on suoriutunut melkoisesta haasteesta. He vierailivat Lontoon jokaisella metroasemalla ennätysajassa. Tehtävä ei ollut aivan helppo, sillä suurkaupungissa metroasemia on 272 kappaletta.

The Amersham Ambushers -nimellä itseään kutsuva ryhmä suoriutui haasteesta 18 tunnissa, 8 minuutissa ja 8 sekunnissa. Sääntöjen mukaan jokaisella asemalla täytyi vierailla joukkoliikennevälineitä käyttäen. Nuoret yrittivät haastetta kahdesti aikaisemminkin, mutta onnistuivat ennätyksen rikkomisesta vasta kolmannella yrittämällä.

– Halusimme suorittaa tämän haasteen kahdesta syystä. Reitin suunnittelu oli hauska pulmatehtävä, sillä osa meistä on kiinnostunut matematiikasta. Lisäksi pääsimme tutkimaan Lontoon alueita, joissa meillä ei ole ollut aikaisemmin syytä käydä, tiimiä johtanut Arthur Phillips kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.

Nuoret rikkoivat aikaisemman maailmanennätyksen peräti 1 tunnin ja 56 minuutin ajalla. Phillipsin mukaan aikaisemman ennätyksen haltijat eivät kanna nuorille kaunaa, vaan suunnittelevat tapaavansa heidät lounaan merkeissä.