Hui, mikä meikki Avril Lavigne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa musiikkirintamalta, mutta viihdelehtien sivuilla häntä on kuitenkin nähty edelleen jonkin verran. Nyt poppari on otsikoissa harvinaisen räväkän meikkinsä merkeissä.

Tällä kertaa Avril Lavigne kuvattiin shoppailemassa ystävänsä kanssa Beverly Hillsissä. Fanit olivat tuskin tunnistaa supertähteä, sillä hän näytti varsin erilaiselta kuin yleensä. Skeittaritytön lookin jo aiemmin taakseen jättänyt laulaja nähtiin tällä kertaa platinablondina ja kasvon valkeina. Huulet nousivat kuitenkin esiin kokonaisuudesta, sillä Avril oli valinnut huulipunakseen erittäin räikeän sävyn. Katso kuvat tästä.

Taannoin myös Christina Aguilera nähtiin samantyylisessä meikissä. Äskettäin Avril Lavigne kuvattiin bikineissä, kun hän oli ystäviensä kanssa nauttimassa rantaelämästä Malibussa. Myöhemmin Avril bongattiin ystävänsä kanssa huoltoasemalla tankkaamassa. Tyttöjen ilmeistä päätelleen kaikki ei sujunut aivan taiteen sääntöjen mukaisesti tai paparazzien läsnäolo muuten vain jännitti neitokaisia. Katso kuva tästä.