Huh, Avril Lavigne on todella kuuma bikinibeibe – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa viihderintamalla. Nyt kaunis neitokainen on kuitenkin kuvattu viettämässä railakasta päivää rantatunnelmissa.

Bikinit yllään ystävänsä kanssa Tyynen valtameren aalloissa keikistellyt Avril Lavigne äityi välillä myös peittelemään rintojaan huomattuaan paparazzin löytäneen hänet rannalta. Upeassa ruumiillisessa kunnossa edelleen oleva poptähti näytti kuvaajille myös näyttäviä liikkeitä, kuten kärrynpyöriä, päästyään rannalle. Katso kuvat tästä.

Myöhemmin Avril bongattiin Malibussa yhdessä tyttöystävänsä kanssa huoltoasemalla tankkaamassa. Tyttöjen ilmeistä päätelleen kaikki ei sujunut aivan taiteen sääntöjen mukaisesti tai paparazzien läsnäolo muuten vain jännitti neitokaisia. Katso kuva tästä.