Kokilla oli liikaa aikaa – kaiversi retikasta mykistävän ketjun

Japanilainen retikka, eli daikon on suosittu raaka-aine aasialaisessa keittiössä. Nyt japanilainen Twitter-käyttäjä on julkaissut nettiin kuvan valkoisesta retikasta. Juures on kaiverrettu ketjun näköiseksi.

MAINOS
MAINOS PÄÄTTYY

– Pääkokki antoi minulle tämän daikon-retkikan, jonka hän oli kaivertanut huvikseen. Hän oli ollut tylsistynyt, Twitter-käyttäjä @Zoe_Aisheteru kertoo.

Aasialaisilla kokeilla on perinteisesti erinomaiset veisten käsittelytaidot. Laadukkailla pilkkomisvälineillä on helpompi suorittaa taidokasta ja siistiä leikkaamista. Aasialaiset veitset on myös noteerattu maailmalla parhaimpien joukkoon.

Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten , tai laajemmin aihealueesta Ohhoh! Ruoka.