Olivia Culpon alastonkuva leviää verkossa: ”Se on viimein täällä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin. Nyt Olivia nähdään alastonkuvassa käärmeen kanssa.

https://www.instagram.com/p/BxNqQNtg24x/

Kuvansa yhteydessä missikaunotar kertoo tämän kuvan ja kuvasarjan olevan hänelle erityisen tärkeä, koska hieman aiemmin hän oli saanut tietää elämänsä muuttaneesta asiasta. Hän viittaa mahdollisesti eroon Danny Amendolasta, jonka kanssa hän oli ollut parisuhteessa kaksi vuotta.

– Se on viimein täällä! Tämä oli henkilökohtaisten syiden vuoksi yksi vaikeimmista päivistäni, kuten jotkut saattavat muistaa. Kun laskeuduin Australiaan kuvatakseni nämä otokset, minulla oli tiedossa seikka, joka tulisi mullistamaan maailmani, Olivia Culpo kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/Bu2B17OgVPe/

Olivian mukaan tämän myös näkee tästä Australiassa ikuistetusta kuvasta. Hän vinkkaa samalla muillekin, että unelmien tavoitteleminen on tärkeää samoin kuin unelmien manifestoiminen. 25-vuotias Culpo on esitellyt ajoittain upeaa mallivartaloaan myös sinkkuna paljastavissa asussa.