Spaissari Mel B haukkuu James Cordenin rajuin sanakääntein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -tähti Mel B on paljastanut, kenestä viihdemaailman tähdestä hänellä ei ole lämmintä sanottavaa. Laulajan mukaan hänen kohtaamistaan kuuluisuuksista kamalin on James Corden.

Mel B oli taannoin mukana brittiäisessä The Big Narstie Show -ohjelmassa. Juontaja Mo Gilligan halusi tietää, kuka on tähden tapaamista ihmisistä ”suurin k*sipää”. Mel B listasi James Cordenin, Spice Girls -kollegansa Geri Halliwellin, Jessie J:n ja itsensä.

Mel B huomautti nopeasti rakastavansa Halliwellia, mutta totesi tämän olevan samalla erittäin ärsyttävä. Cordenille laulajalta ei kuitenkaan herunut rakkautta.

– Mielestäni sinun kuuluu olla aina ystävällinen ihmisille joiden kanssa työskentelet, olipa kyseessä tuottaja, kuvaaja, ääniteknikko tai valoteknikko. Me kaikki työskentelemme saman asian eteen, joten sinun tulisi olla muille mukava. Corden ei ole ollut kovin mukava, Mel B avautui.

Corden nousi lokakuussa otsikoihin New Yorkissa toimivan Balthazar-ravintolan omistajavan Keith McNallyn kutsuttua koomikkoa pahimmaksi asiakkaakseen. McNallyn mukaan Corden kohteli ravintolan tarjoilijoita erittäin huonosti. Corden pahoitteli myöhemmin käytöstään.