Jennifer Lopezia syytetään töykeydestä – video leviää TikTokissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi tänä vuonna uuden This Is Me Now -nimisen albumin. Albumin kanssa samaan aikaan julkaistiin myös This Is Me… Now: A Love Story -niminen musikaalielokuva. Jennifer Lopez esiintyy elokuvan tähtenä itse ja on ollut mukana käsikirjoittamassa 65-minuuttista musikaalia.

Jennifer Lopez on viime kuukausien ajan saanut todella paljon negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa niin elokuvastaan, dokumentistaan kuin käytöksestäänkin. Nyt TikTokissa on alkanut leviämään video, jossa nähdään miten Jennifer Lopez astelee Met-gaalan punaiselle matolle.

Videolla viihdetoimittaja Anika Reed kysyy Jennifer Lopezilta mitä hänellä on yllään. ”Schiaparelli”, Lopez vastaa ja kääntää päänsä kesken sanan jo pois toimittajasta. Videon kommenttikentässä ihmiset syyttävät tähteä jälleen töykeydestä ja kertoivat Anika Reedin saaneen nyt osansa artistin diivamaisesta käytöksestä.

@heyyyitsanika #metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet #metgal2024 #jlo #jenniferlopez #redcarpet #schiaparelli ♬ original sound – Anika Reed