Käsittämätön heitto koripallopelissä: ”Ei voi olla totta!” – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa villitsi taannoin erään teinipojan donkkaus koripallo-ottelussa. Nuorukainen nimittäin loikkaa nettivideolla äitinsä yli tehden sen jälkeen näyttävän korin. Nyt verkossa hehkutetaan erään amerikkalaisen teinipojan ällistyttävää heittoa koripallo-ottelussa.

Eräs nuorukainen nimittäin vei joukkuuensa voittoon heitettyään uskomattoman korin, kun peliä oli jäljellä vain kaksi sekuntia. Kentuckyn Lindseyn koulun koripallojoukkue voitti vastustajansa teinipojan heiton ansiosta tuloksilla 79 – 78.

Videolla nähdään, kuinka Chase Spreen -niminen teinipoika saa pallon käsiinsä vastustajan tekemän korin jälkeen. Sen jälkeen koripalloilija heittää määrätietoisesti pallon useiden metrien päähän vastustajan korille ja uskomaton lopputulos saa koko liikuntasalin sekoamaan.

– Ei voi olla totta!! Uskomatonta, tuo oli uskomattomin heitto, mitä olen ikinä nähnyt, koripallo-ottelun selostaja huutaa videolla.

Yleisö ja voittajajoukkueen fanit ryntäsivät korin jälkeen pelikentälle ja nostivat teinipojan korkealle ilmaan. Spreen kertoi myöhemmin pelin jälkeen heiton tapahtuneen hetken mielijohteesta. Hän nimittäin kertoi heiton olleen ”ainoa ratkaisu kahden sekunnin peliajan aikana”. Myös koripalloilija oli ihmeissään ällistyttävästä heitostaan.