Pamela Anderson ja Kid Rock jälleen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin naimisiin mennyt julkkispariskunta Pamela Anderson ja Kid Rock ovat menneet kolmannen kerran naimisiin kolmen viikon sisällä. Tällä kerralla he avioituivat Nashvillessa, Tennesseessä.

Yhteensä neljät häät juhlivat pari avioitui ensimmäisen kerran heinäkuun lopussa huvijahdilla Saint-Tropezin edustalla Ranskassa. Pari viikkoa sitten häitä juhlittiin Detroitissa. Häät järjestetään lisäksi myös Malibussa. Nashvillen häissään Kid Rock, oikealta nimeltään Robert Ritchie, esitti Lynyrd Skynyrd -yhtyeen hitin Sweet Home Alabama.

Pariskunnan tuoreissa kuvissa Pamelan vatsanseutu on hieman pyöristynyt, ja useat jenkkimediat uutisoivatkin eilen tähtösen olevan mahdollisesti raskaana.

Pamela Anderson on ollut aiemmin kerran naimisissa, mutta Kid Rockille avioliitto on ensimmäinen. Pariskunta on seurustellut keväästä 2001 lähtien ja he kihlautuivat huhtikuussa 2002 Las Vegasissa. Seuraavana vuonna pari kuitenkin erosi, mutta aiemmin tässä kuussa he kohtasivat Saint-Tropezissa yhteisen ystävänsä huvijahdilla ja päättivät avioitua.

– Se oli kuin emme olisi olleet lainkaan erossa. Rakastan häntä kuolemaan saakka, Anderson kertoi verkkosivustollaan pari viikkoa sitten.

Andersonilla on aiemmasta avioliitostaan kaksi poikaa, 8-vuotias Dylan ja 10-vuotias Brandon. Poikien isä on rocktähti Tommy Lee, jonka kanssa Pamela oli naimisissa vuosina 1995 – 1998. Kid Rockilla on puolestaan 16-vuotias poika Robert James Ritchie Junior.