Amy Winehousen mies pidätettiin rajusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehousen kotiin tehtiin toissapäivänä ratsia, kun poliisit suorittivat pariskunnan asuntoon kotietsinnän. Winehousen Lontoon Camdenissa sijaitsevaa kotia oli tutkimassa ainakin tusina poliisia, joten kyse oli normaalia perusteellisemmasta etsinnästä.

Kotietsinnän jälkeen Amyn aviomies Blake Fielder-Civil pidätettiin siviilipukuisten poliisien toimesta. Hänen epäillään yrittäneen manipuloida tulevan oikeudenkäyntinsä todistajia, Daily Mirror uutisoi. Lehti julkaisi samalla myös kuvia, joissa Winehouse suutelee käsiraudoissa olevaa miestään. Niissä seitsemän poliisia kaataa Blaken maahan ja laittaa hänet käsirautoihin. Video löytyy tästä!

Poliisi on pidättänyt myös neljä muuta 19 – 25 -vuotiasta nuorta miestä tutkimuksiin liittyen. Tapaus liittyy marraskuun 12. päivä alkavaan oikeudenkäyntiin, jossa Fielder-Civiliä ja toista miestä syytetään tarjoilijan pahoinpitelystä. Lehden mukaan eräälle todistajalle olisi tarjottu 250.000 euroa, jotta tämä valehtelisi oikeudessa. Tällä kertaa Amy Winehouse ei ole epäiltyjen joukossa.