Star Wars -uskonto virallistettiin Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyt brittikansalainen voi olla kristityn tai muslimin sijasta vaikkapa Jedi-ritari. Tämä uusi kummallinen jedi-uskonto perustuu Star Wars -avaruuselokuviin. Tuhannet britit ovat jo ilmoittaneet tunnustavansa jedi-uskontoa, joten kansallinen tilastotoimisto ei voinut kuin myöntää tälle uskonnolle oman koodin.

Uskonnolla on nyt noin 10 000 kannattajaa. Määrä tulee tosin varmasti kasvamaan, kun sana tästä leviää ulkomaille. Uskonsa tunnustaneiden mantra on elokuvista tuttu ”May the force be with you”, eli ”Olkoon voima kanssasi”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat