Lordi keikkailee sittenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lotimainen heavytulokas, Suomen kolmanneksi komeimmaksi mieslaulajaksi Soittoaa.net saitin äänestyksessä rankattu Lordi keikkailee sittenkin myös kotimaassa. Alunperin todettiin, että miehen pyrotekniikka, eli räjähdearsenaali on sen verran suuri, että mies voi nousta vain ulkolavoille ja suurinpiin sisähalleihin.

Kuten vannoutuneen heavymiehen kuuluukin, Lordi kertoi aikanaan keikkailevansa vain paikoissa, joihin mahtuu koko setti. Nyt päätös ollaan kuitenkin pyörretty, sillä Lordi lähtee kotimaan kiertueelle.

Hirmuisen Lordin kiertue alkaa 7. maaliskuuta Helsingin Nosturista ja jatkuu seuraavana päivänä Emma-gaalaan, jossa tuskin nähdään jättimäisiä ilotulituksia. Kiertue jatkuu taas 15. maaliskuuta Tampereen Pakkahuoneelle. 28.3. Lordi nousee lavalle Turun Kårenille. Huhtikuussa on vuorossa keikka Saksan Wacken Open Air Festival -kiertueella.