Pop Idolit kisaavat maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Pop Idol -kilpailun kansallisten kisojen voittajat ovat nyt kisaamassa maailmalla World Idol -tittelistä. Vaikka kyse on kansallisten kisojen voittajista, kritiikkiä on silti sadellut kilpailijoiden niskaan.

Formaatti kulkee siis samaa kaavaa myös maailmanlaajuisessa kisassa. Ensin haukutaan kisaajat pataluhaksi ja sitten lehdissä arvostellaan tuomareita. Esimerkiksi Britanniaa kisassa edustaja Will Young sai kuulla kunniansa mm. Kanadan ja Arabialueiden tuomareilta. ”Opi ensin laulamaan” oli tuomareiden kommentti tähdelle.

Jenkkituomari piti Will Youngista kovasti, mutta Saksan Pop Idol ei saanut häneltä kovin mairittelevia kommentteja: ”Alexander on laulajana ainoastaan sinnikäs yrittäjä”, hän tyrmäsi.

Kilpailun voittaja selviää ensi vuoden ensimmäisenä päivänä. Ohjelma on tulossa televisioista ympäri maailmaa joulupäivänä.