Black Night-single yllätysykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fiBlack Night -hyväntekeväisyyssingle nousi viikkoa ennen joulua Suomen virallisen singlelistan ykköseksi ikään kuin ”puskista”. Julkaisu yllätti monet levy-yhtiöt, jotka olivat laskeskelleet oman artistinsa olevan jouluviikon listaykkönen.

Rap-starojen yhteinen sinkku piti pintansa ja oli myös jouluviikon listaykkönen. Perinteisesti jouluviikon ykkönen on erittäin haluttu sijoitus. Black Night -single sisältää kolme kappaletta, eli yhden kappaleen Tampereelta, Jyväskylästä ja Helsingistä.

Tamperelaisten kappale on ”Luottamus selkee” ja siinä ovat mukana Sere, Raimssi, Idän Ihme, Supersankari ja Spesialisti. Jyväskylän biisi on ”Kipulääke”, jonka esittävät Urbaanilegenda ja Ezkimo. Helsingin ”Pysähdy” -kappaleesta vastaa Rähinä Recordsin posse, eli mukana ovat mm. Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö.

Sinkku maksaa kaksi euroa ja siitä saatava tuotto ohjataan kokonaisuudessaan syöpälapsien hyväksi.

www.biitti.comwww.rahina.comwww.listen.to/urbaanilegenda.