Idols -kokoelma myi kultaa, Jani BMG:n talliin.

Viihdeuutiset · Stara.fiTelevisiosta tutun Idols -kilpailun finalistien kokoelmalevy myi kultaa, eli yli 15 000 kappaletta parissa päivässä. Levyn myyntiä vauhditti perjantainen Idols-finaali joka keräsi noin 1,6 miljoonan yleisön televisioiden ääreen.

Levyllä ovat mukana kisan voittaneen Hanna Pakarisen lisäksi muut kuusi finalistia joista kukin laulaa kaksi kappaletta. Levyn avausraita on finalistien yhdessä tulkitsema ”Tuulet puhaltaa”.

Hannan ensimmäinen soolosingle on finaalissa kuultu ”Tulin voittamaan” joka julkaistaan helmikuun alussa. Myös kisan kakkonen, keravalainen Jani Wickholm, levyttää myös jatkossa BMG:lle. Muiden finalistien mahdollisia levytyssopimuksia ei ole vielä paljastettu. Kisan kolmonen, Antti Tuisku, kiinnostaa taatusti myös useimpia levy-yhtiöitä.

Uusimmat