The Prodigylta uusi studiolevy

Viihdeuutiset · Stara.fiKulttibändiksi 90-luvun alussa noussut The Prodigy tekee paluuta. Yhtyeen edellisestä studiolevystä, The Fat Of The Land, on aikaa jo noin kuusi vuotta. Tuon jälkeen yhtye on julkaissut vuonna 1999 remix-levyn The Dirtchamber Sessions Vol 1 ja singlen Baby’s Got a Temper vuonna 2002. Nyt yhtye on vihdoinkin paljastanut hieman tulevan levynsä sisältöä.

Seuraava albumi ilmestyy bändin vokalistin ja keulahahmon, Liam Howletin mukaan viimeistään heinäkuussa 2004. The Prodigyn levyt ovat myöhästelleet aiemmin, mutta bändin mukaan ainakin vielä ollaan aikataulussa. Levyn nimeä ei olla vielä paljastettu. Siitä huolimatta osa kappaleiden nimistä on kerrottu. Levyllä kuullaan mm. kappaleet Sandstorm, Lovebuzz, Who You’re Fooling, Action ja No Souvenirs

Levyn tyyli tulee olemaan tuttua Prodigya, eli katu-uskottavaa ja punkiin vivahtavaa raskasta tanssikamaa. Materiaalissa on mukana aiempaa enemmän biittejä ja tuotanto on ns. särmikkäämpää.

Uusimmat