Stratovariuksessa kuohuu edelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkätukkaheavyä suoltava Stratovarius on ollut viimeaikoina kovassa käymistilassa. Ensin lähtivät laulaja Timo Kotipelto ja rumpali Jörg Michael. Suhteettoman suuren kohun saattelemana vokalistiksi pestattiin riihimäkeläinen Miss K. Ämpäreitä takomaan tuli ruotsalainen heavyhirmu Jens Johansson.

Juuri tulleiden tietojen mukaan Johansson olisi kuitenkin ”eronnut” yhtyeestä reilun viikon jälkeen. Hän oli ilmoittanut erostaan puhelimitse yhtyeen pomolle Timo Tolkille. Syyksi hän oli maininnut halunsa soittaa ”kunnon metallia” omassa Hammerfall-yhtyeessään. Stratovarius on siis jälleen ilman rumpalia.

Tolkin mukaan yhtye tullaan joka tapauksessa hajoittamaan viimeistään muutaman vuoden kuluttua. Tulossa pitäisi olla vielä vähintään yksi kiertue ja levy. Tilanne on paha yhtyeen tuoreen levy-yhtiön Sanctuaryn kannalta. Yhtiö nimittäin maksoi bändistä kolme miljoonaa euroa jokin aika sitten. Tällä hetkellä levy-yhtiö yrittää saada miljoonaa takaisin tapahtuneesta johtuen.

www.stratovarius.com.

Uusimmat