The Rasmus menestyy maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fiTämän hetken kansainvälisesti menestynein kotimainen yhtye, The Rasmus, jatkaa valloitustaan. Yhtyeen albumi ”Dead Letters” komeilee nyt mm. Ranskan albumilistan viidennellä sijalla ollen samalla korkein ulkomainen listalla! Single ”In The Shadows” pitää samaa vitossijaa Ranskan singlelistan puolella. Jotta yhtye saa triplat, luonnollisesti kyseinen kappale on myös Ranskan radiosoittolistan viidennellä sijalla…

Viime viikonloppuna The Rasmus suuntasi valloittamaan vaikeana pidettyä Britanniaa. Seuraavaksi on tulossa keikat mm. Pariisissa, Amsterdamissa ja Milanossa. Saamiemme tietojen mukaan myös Arabiemiraateissa radiossa soi In The Shadows kovalla tahdilla. Myös albumi on mennyt kuin kuumille kiville.

26.01 La Boule Noir, Paris, [FR]

27.01 Botanique, Brussels, [BE]

28.01 Melkweg, Amsterdam, [NE]

30.01 C-side, Milan, [IT]

31.01 Tempio Rock, Reggio Emilia, [IT]

02.02 Den Atelier, Luxembourg

06.02 Nasa, Raykjavik, Iceland

www.therasmus.com.

Uusimmat