Miss Pop 2004 äänestys käynnistyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kauneimman naislaulajan Miss Pop -titteli on jälleen jaossa. TikTakin Petra johtaa äänestystä.

Vuoden 2004 Miss Pop selviää toukokuussa, kun nyt käynnissä oleva yleisöäänestys päättyy. Kilpailun lopputuloksen päättää Suomen kansa. Erillistä tuomaristoa ei siis ole. Miss Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naislaulajasta.

YLEISÖÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ – TIKTAKIN PETRA KÄRJESSÄ

Nyt käynnissä olevaan finaaliin selvisi kymmenen esikarsinnassa eniten kannatusta saanutta naislaulajaa. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua kilpailun järjestävän Viihdelehti Stara.fi -internetsivustolla. Äänestäminen on ilmaista, eikä vaadi rekisteröitymistä.

Tällä hetkellä äänestystä johtaa niukasti TikTak -yhtyeen laulaja Petra. Toisena on Idols-kisasta tuttu Hanna Pakarinen ja kolmantena viime vuoden voittaja, Gimmel-yhtyeen Jenni Vartiainen. Kahdessa päivässä ääniä on annettu jo yli tuhat. Kilpailun tilannetta voi seurata reaaliajassa kyseisillä internetsivuilla.

GIMMELIN JENNI ON MISS POP 2003

Vuoden 2003 Miss Popiksi valittiin siis Jenni Vartiainen. Niukasti toiselle sijalle jäi Janina Frostell ja kolmanneksi äänestettiin MC Mariko. Ääniä annettiin yhteensä yli 6 000. Stara.fi:ssä kisataan pian myös miesartistien komeudesta, kun Mister Pop -kilpailu järjestetään ensi kesänä jo kolmatta kertaa. Vuoden 2003 Mister Popiksi valittiin The Rasmuksen Lauri Ylönen ja toiseksi sijoittui Kwanin Tidján.