Popstars jatkuu syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten kansaa villinnyt Popstars -onjelma jatkuu jälleen ensi syksynä. Luvassa on kilpailu, jonka tuloksena kootaan kaksi yhtyettä.

Tulossa on siis uusi poikabändi ja uusi tyttöbändi. Nämä kaksi kilpailun tuloksena syntyvää yhtyettä kilpailevat lopuksi keskenään ohjelman voitosta. Yleisö äänestää voittajayhtyeen.

Riippumatta siitä kumpi voittaa, molemmilta yhtyeiltä on mitä luultavimmin tulossa myöhemmin myös levy ja kiertue kaikkine lisäherkkuineen. Ennen kuin yleisö pääsee äänestämään, tuomaristo valitsee kilpailun finaaliin pääsevät laulajat.

Tuomariston puheenjohtaja on tuottaja Risto Asikainen. Hän johtaa siis tuomaristoa, joka valitsee laulajia Tampereella, Helsingissä ja Turussajärjestettävissä esikarsinnoissa sekä semifinaalissa. Koelaulut järjestetään touko-kesäkuussa.