Miljoonasade tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Miljoonasade palaa keikkalavoille pitkän hiljaiselon jälkeen. Yhtye esiintyy Tammerkosken Sillalla -festivaalissa avajaisiltana perjantaina 2. heinäkuuta.

Suosikkiyhtyeen laulaja Heikki Salo lupaa yleisölle nostalgista hittisadetta.

– Me soitetaan lähinnä vanhoja hittejä. Katellaan et mitä yleisö haluaa kuulla. Ollaan soitettu viimeksi keväällä 2002, ja tuntuu, että suosio ei pääse hiipumaan ollenkaan. Nyt homma alkaa siis ikään kuin uudestaan, vaikka bändi ei ole koskaan hajonnutkaan, Salo kertoo.

Yhtye tulee tekemään kesän aikana yhteensä viisi tai kuusi keikkaa. Yhtyeen ollessa tauolla Heikki Salo on ollut tuttu näky soolokeikoilla. Hän vieraili myös viime vuoden Tammerkosken Sillalla -festivaalissa.

Miljoonasateen lisäksi 2. – 10. heinäkuuta festivaalissa nähdään myös Anna Eriksson, Suurlähettiläät, Jean S., A. Aallon Rytmiorkesteri, Vicky Rosti ja Menneisyyden Vangit sekä Marzi Nyman ja Ville Pusa. Juhlateltan Blues -teemaillassa musisoivat Heikki Silvennoinen ja Sami Hurmerinta.