Idols-voittajat vastatuulessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popstars ja Idols -formaattiohjelmien toisen tuotantokauden voittajat ovat olleet vastatuulessa ympäri maailmaa. Toinen kausi ei ole kiinnostanut yleisöä televisiossa, eivätkä voittajien levyt ole menneet kaupaksi. Sama on huomattu myös Suomessa.

Suomessa Popstars2 -voittajayhtye Indxin levy on pysynyt hädin tuskin albumilistan puolivälissä. Australiassa Idols-voittaja Casey Donovan on vielä huonommassa tilanteessa. Hänen For You -albuminsa on keikkunut alusta saakka Top40 -listan häntäpäässä. Jouluviikolla sijoitus oli 39.

Idols 2 Suomessa

Kansainvälisestä heikosta menestyksestä huolimatta Suomessa nähdään Idols -kisan toinen tuotantokausi kuluvan vuoden aikana. Koelaulut alkavat keväällä ja ohjelma nähdään televisiossa syksyllä. Muutoksena edelliseen kauteen tulossa on mahdollisesti enemmän ohjelmaan liittyviä live-konsertteja.