Nightwish : From Wishes to Eternity

DVD · Stara.fi

Kotimainen raskaamman rockin esittäjä Nightwish sai faninsa liikkeelle, kun tätä dvd-materiaalia kuvattiin bändin keikalla Tampereen Tullikamarilla. Keikan paras sato on niitetty ja mahdutettu dvd-muotoon.

From Wishes to Eternity sisältää 15 biisin lisäksi myös Tarjan ja Tuomaksen haastattelun, kaksi musiikkivideota, valokuvagallerian ja ehkäpä parhaana palana ”lavan takana” kuvattua off-stage materiaalia.

Tämä dvd on siis mukava lisä jokaisen oikean Nighwish -fanin kirjahyllyyn.

Pisteet 4/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat