Paris Hilton syyllinen rattijuopumukseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Backstreet Boys -yhtyeen jäsen Nick Carter, 25, jäi pari viikkoa sitten kiinni rattijuoppoudesta. Nyt Carter syyttää entistä tyttöystäväänsä Paris Hiltonia siitä, että ylipäätään joi alkoholia tuona iltana.

Carterin ja Paris Hiltonin suhde loppui viime vuonna, kun levisi huhuja, joiden mukaan Carter olisi lyönyt Hiltonia. Hänen ystäviensä mukaan Nick ei ole päässyt vieläkään yli suhteen kariutumisesta. Paris ei ole halunnut jatkaa suhdetta Carterin aneluista huolimatta. Poppari paikkaa nyt pahaa oloa tarttumalla pulloon.

Poliisi pysäytti ravintolasta palaamassa olleen Carterin lauantaina 5. maaliskuuta. Hänelle tehtiin paikan päällä muutamia koordinaatiotestejä, joiden jälkeen poppari kiidätettiin putkaan yöksi. Silminnäkijöiden mukaan Carter ei pystynyt pidätyshetkellä edes seisomaan yhdellä jalalla.

Rattijuopumusta käsitellään oikeudessa huhtikuun 13. päivänä.