TikTak : Hei me soitetaan oikeesti!

DVD · Stara.fi

TikTak-tyttöbändillä on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura. Nyt on tullut aika julkaista yhtyeestä DVD, joka sisältää peräti neljä tuntia materiaaalia. Mukana on tien päällä-dokumentti, videogalleria, konsertteja, kuvagalleria, discografia ja neljän biisin karaokevideot!

Kamera on seurannut TikTakin reissuja pitkin Suomen keikkapaikkoja. Nämä pätkät ovatkin DVD:n parasta antia. Nyt voit kurkistaa bändin keikkabussiin ja takahuoneeseen. Matkaat yhtyeen mukana pitkin Suomea ja hengaat kiertuejengin kanssa. Keikkapaikkoina ovat mm. Kemi, Oulu ja Seinäjoen Provinssirock.

Taltioinneista välittyy hyvin keikkabussin tunnelma ja kiertue-elämän arki. Tytöt itse juontavat videopätkät, joten katsoja pääsee hyvin mukaan yhtyeen arkeen. Luvassa on bussissa istumista, shoppailua, soundcheckia, hevosia, ratsastusta ja tietenkin keikkoja.

Jokaisesta tytöstä on mukana myös henkilökuva, jossa perehdytään tarkemmin henkilöön haastattelujen kautta. Tytöt vakavoituvat hetkeksi analysoimaan itseään, uraansa ja elämäänsä. Arkistosta kaivetut videomateriaalit yhtyeen uran varrelta ja vanhoista bänditreeneistä ovat hauskaa katseltavaa.

Kuvagalleriasta löytyy myös kuvamateriaalia yhtyeen alkutaipaleelta.

Suomalaisesta bändistä ei enää paljon kattavampaa DVD:tä voi tehdä. Materiaalia on laadukasta ja hyvin toimitettua. Myös leikkaus on toteutettu ammattitaidolla. TikTakin DVD ansaitsee täydet pisteet. Tässä on tosifanille suorastaan pakko-ostos. Stara.fi suosittelee.

Pisteet 5/5