Human Traffic

DVD · Stara.fi

48 tuntia aikaa bailata! Human Traffic on hauska ja vauhdikas kuvaus viiden brittinuoren bailurikkaasta elämästä, jonka täyttää klubbailu, huumeet, alkoholi, sekoilu ja bileet.

Leffa kuvaa nuorten viikonlopun viettoa hervottoman hauskalla tavalla, joka tosin antaa samalla myös ajattelemisen aihetta. Käytetäänhän leffassa lähes kaikkia saatavilla olevia huumeita. Toivottavasti brittien karu todellisuus ei ole kuitenkaan aivan näin sekavaa.

Jip, Lulu, Koop, Moff ja Nina antaisivat vaikka vasemman käden pikkusormensa päästäkseen bailuihin. Yleensä siinä myös onnistutaan tavalla tai toisella. Jatkotkin ovat aina luvassa!

Human Trafficin parasta antia on levymyyjänä elantonsa hankkiva Koop, joka haaveilee menestyvän tiskijukan urasta. Loistava roolihahmo antaa monet makeat naurut. ”Vapaus sekoittaa pään, lennän Mikä-mikä-maahan ja pidemmälle avaruuteen kuin Neil Armstrong…”

Ehdoton leffa suomalaisiinkin perjantai-iltoihin ja kotibileisiin. Mallia tästä tuskin kannattaa ottaa, mutta bilefiilikseen pääsy on taattu.

Extra -puolelle olisi kaivannut jotain kouriintuntuvampaa. Olettaisi näinkin hauskalla leffalla olevan kymmeniä poistettuja tai muuten vain pilalle menneitä otoksia. Jonkinlainen ”making of” -ohjelma oli myös ollut cool.

Pääosissa: John Simms, Lorraine Pilkington, Shaun Parkes.

Extrat: Näyttelijöiden esittelyt, traileri

Kesto: 1h 31min

Pisteet 4/5