Destiny’s Child : Destiny Fulfilled

Albumit · Stara.fi

Destiny’s Child on yhtye, jonka paluuta epäiltiin laajasti. Varsinkin kun Beyonce menestyi mainiosti soolourallaan. Välillä huhuttiin jopa tyttöjen välirikosta, mutta lupaukset pitivät ja kolmikon uusi albumi Destiny Fulfilled julkaistiin äskettäin.

Levyn aloitusraita Lose My Breath on jo lunastanut paikkansa r’n’b-hittien joukossa. Biisin on kuitenkin aika huono esimerkki levyn sisällöstä, sillä albumi sisältää pääosin hitaampaa tavaraa. Liian slovaria suomalaiseen makuun. Soldier on ihan kelpo kuunneltavaa, mutta hittiä siitäkään ei Suomessa saa. Posiviivinen yllätys oli Through With Love.

Destiny Fulfilled on laadukasta kuuntelukamaa. Siitä ei kuitenkaan saa irti enempää. Lyriikoiden puolella trio on jättänyt itsenäisyyden julistamisen vähemmälle ja nyt aiheet liikkuvat perinteisen hiphopin linjoilla, eli myös navan alapuolella.

Edellinen albumi Survivor myi peräti 10 miljoonaa kappaletta. Aika näyttää miten uusi levy menestyy. Huhut yhtyeen hajoamisesta tämän albumin jälkeen voivat vaikuttaa menestykseen.

Pisteet 3/5