DTM Smash Hips

Albumit · Stara.fi

Homot ovat aina olleet tavallista tanssikansaa paremmin perillä musiikista ja kulkeneet etulinjassa varsinkin housemusiikin rintamalla. Nyt homoklubi DTM on julkaissut nimeään kantavan kokoelman DTM Smash Hips, jolle on koottu 20 homojen suosimaa tanssiraitaa.

Mukana onkin aikamoinen kattaus loistavaa 90-luvun garagea ja vokaalihousea. Kärkipäässä hehkuvat mm. Ce Ce Penistonin Finally, Everything But The Girlin Missing ja Kristine W:n Feel What You Want.

Toki mukaan mahtuu muutakin kuin pelkkää garagea ja housea. Hitaampaa tanssikamaa edustavat niin ikään loistavat viisut kuten Army of Loversin Crucified ja En Voguen Free Your Mind. Luonnollisesti mukaan on ollut pakko saada myös Paula Koivuniemeä, jonka Kun kuuntelen Tomppaa -hitistä levyllä on Dancing Tiger Mix.

Näin kesän kynnyksellä on taas aika uusia hieman vaikkapa auton musiikkitarjontaa. Jos laadukas house kiinnostaa, tässä on upea pakkaus tanssihittejä 90-luvulta. Kokoelma julkaistaan 13.4.2005. Toivottavasti kokoelman toinen osa julkaistaan pian…

Pisteet 4/5