50 Cent : Candy Shop

Singlet · Stara.fi

50 Centin tuorein sinkku Candy Shop on miehen aiempia tuotoksia monotonisempaa tavaraa. Se on ensimmäinen singlelohkaisu 9. maaliskuuta julkaistavalta The Massacre -albumilta, joka piti alunperin julkaista ystävänpäivänä nimellä Valentine’s Day Massacre.

Ensikuulemalta Candy Shop kuulostaa jopa tylsältä, koska biisissä ei tapahdu juuri mitään. Siitä huolimatta se on kelpo kauraa lantion keikutukseen tanssilattialla.

Lyriikkapuolella parasta antia kuullaan Explicit Album -versiossa, jossa ei ole rumia sanoja säästelty. Amerikkalaisille kaksinaismoralismin mukaan eläville on tarjolla toki myös siistitty Super Clean Radio Edit.

Reteät lyriikat eivät riitä nostamaan tätä kappaletta 50 Centin tuotannon kärkikastiin. Mies pystyy kyllä parempaankin.

Pisteet 2/5