Dj Timo : The Robots

Singlet · Stara.fi

Saksalaisen Kraftwerkin konemusiikin klassikko The Robots on saanut Dj Timon käsissä uuden kuosin. Hitin soundimaailma on nyt päivitetty 2000-luvulle.

DJ Timo on kunnioittanut uraa uurtanutta kappaletta jättämällä sen pääosin alkuperäiseen asuunsa. Soundipuolen kikkailuissa mennään kuitenkin ainakin väliosien aikana hieman liian pitkälle. Kokonaisuus menee pariin otteeseen flangerin kanssa ns. muroiksi.

Biisi toimii kyllä klubien tanssilattioilla mukavasti. Soundimaailmaa olisi tosin voinut rukata hieman enemmän varsinkin alapään kohdalta tiukemmaksi, näin ainakin tanssilattialla olisi ollut mielyttävämmän kuuloista.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat