Kardia : Langat

Singlet · Stara.fi

Kardia on uusi tulokas Suomen rock-markkinoille. Yhtyeen ensimmäisen singlen Langat -kappaleesta tulee ensimmäisenä mieleen Pohjalainen melankolia ja jäyhyys. Lakeuden kutsu. Biisin alkupuoli menee hyvissä tunnelmissa.

Kertosäkeen melodia on jämäkkä ja sen melodia on pääosin ihan hyvä. Jotain kuitenkin tapahtuu kertsin loppuvaiheessa: ”Jo ennen kuin sua tapasinkaan…” -kohdalla melodia joutuu jostain kumman syystä vapaaseen pudotukseen, niin että sydän saa liki kardiologisia ongelmia. Ei toimi.

Biisi on pääosin tanakkaa pop/rock-vääntöä, mutta kertosäe ei ole kohdallaan. Sääli, että yksi lyhyt kertosäkeen kohta saa tunnelman latistumaan näin. Tällaista se kuitenkin on. Tunnelma on pääasia.

Ehkä huhtikuussa ilmestyvällä Lähellä -albumilla homma on jo paremmin hanskassa. Mielenkiintoinen yhtye kuitenkin.

Pisteet 1/5