Keisarikunta : Ei oltu niin kuin muut

Singlet · Stara.fi

Keisarikunta -leffan tunnuskappale Ei oltu niin kuin muut on leppoisa kappale, jossa lyriikat on kuin poikabändin levyltä, mutta soundi Motown-henkistä ja vauhdikkaan posiviitista. Tähän soppaan kun lisätään vielä artistikattauksen Mikko Leppilampi, Tidjan ja Olavi Uusivirta, niin koossa on oikein mielenkiintoinen pakkaus.

Kappale on Olavi Uusivirran säveltämä. Sanoitus syntyi alunperin Can’t Take My Eyes Off Of You biisin coveriksi, mutta kun lupaa siihen ei myönnetty, Uusivirta teki biisiin uuden sävellyksen. Hyväksi havaittu sanoitus säilyi kuitenkin samana.

Kappale on kesäinen, elämäniloinen ja erittäin positiivinen viisu. Leffan soundtrackilla on edellämainittujen popparien lisäksi äänessä mm. Charles ”Max’C” Salter, Emma Salokoski ja Maria Ylipää.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat