Maxim : I Don’t Care

Singlet · Stara.fi

Legendaarisesta The Prodigy -yhtyeestä soolouralle singahtanut MC Maxim, eli Keith Palmer, julkaisee toisen soololevynsä 30. maaliskuuta. Miehen soundissa kuuluu The Prodigy-historia, johon on sekoittunut reggaeta ja elektronisia soundeja.

Tulevalta levyltä on nyt julkaistu kolmen biisin radiosinkku. I Don’t Care on synkkää ja aika tylsää electroa, joka sopii paremmin jenkkimarkkinoille. Miehen soundi on liian minimalistista suomalaiseen makuun. Tyylillisesti mm. kappale Violator on jostain industrialin ja break beatin väliltä.

Maximin omat vokaalit ovat hieman kyseenalaista tasoa ja suoraan sanottuna tylsiä. Samaa sarjaa kuin biisien pohjatkin. Ei vaan toimi. Biisissä Fallen Angel on mukana myös naisvokaaleja, joita ääntenee maanisesti Porsha. No joo…

Pisteet 1/5