Michael Gray : The Weekend

Singlet · Stara.fi

Michael Grayn Weekend on raikasta vokaalihousea. Soundipuolella mennään leppoisissa reilun 120 biitin tunnelmissa. Tässä on pitkästä aikaa mielenkiintoinen kevyt houserallatus. Tanssilattialla biisi toimii ainakin alkuiltaan jengiä odotellessa, ja miksei myös myöhemmin illalla täydelle lattialle.

Soundit ovat kohdallaa ja biisin teemana soiva riffi on soundeineen lainattu suoraan saman alan 2000-vuoden hittibiisistä. Alkuperäisen artistin nimeä en saa kuitenkaan millään mieleen. Pääasia että lopputulos kuulostaa hyvältä.

Extenden Vocal Mix tarjoaa pidemmän version samasta aiheesta. Miksausvaraa on, sillä versiolla on pituutta mukavat 8.09. The Weekend on toimiva positiivinen tanssiraita, jota kuuntelee mielellään myös radiosta.

Pisteet 4/5