Paffendorf : On & On

Singlet · Stara.fi

Paffendorf muistetaan parhaiten 2000-luvun alkupuolen hardtrance-hiteistään, jotka soivat mukavasti myös Suomen klubeissa. Pitkän hiljaiselon jälkeen ryhmä polkee taas uutta materiaalia kehiin.

Uusi sinkku on On & On, joka on aiempaa melodisempaa Paffendorf -tavaraa. Muutenkin soundimaailma on hieman tullut eurodancen suuntaa, mutta potkua löytyy silti edelleen hyvin.

Biisin naisvokaalit kuulostavat erittäin hyvältä. Eteerinen ääni yhdistettynä kertosäkeen toimivaan melodiaan saavat tanssijalan liikkeelle ja klubeillakin väkkeä lattialle.

Sinkulla on mukana myös kevyen melodinen trancepaahto Welcome to Africa. Jos Paffendorfin uusi materiaali on tätä tasoa, niin luvassa on mielenkiintoinen ja käyttökelpoinen albumi. Tanssilattioilla toimii varmasti.

Pisteet 4/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat