Raw Jawz : Tamale

Singlet · Stara.fi

Musiikillisesti Sean Paulin jalanjäljillä liikkuva Raw Jaws on belgialainen ryhmä, jonka tuorein single Tamale on nähty jopa tanssilistoilla saakka. Biisi on mukana myös EA Games -pelifirman lanseerauksissa.

Biisi onkin leppoisaa r&b-tavaraa, jota kuuntelee mielellään. Klubien tanssilattioilla tämä kappale toimii hyvin, ja tanssilattialla sheikataan bootya mukavaan tahtiin. Sehän on koko jutun pääasia.

Kokonaisuudessaan kappale on kiinnostava, ja siinä on oikeaa hittipotentiaalia. Jostain syystä tätä ei kuitenkaan kovin montaa kertaa jaksa kuunnella. Pääasia, että tanssilattialla tapahtuu.

Sinkulla on mukana myös nopeampitempoinen versio samasta kappaleesta. Extrabiisinä mukana on myös Girl, joka on lähes yhtä toimiva biisi kuin sinkun nimikkoraita. Leppoisaa tanssikamaa.

Pisteet 3/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat