Scooter : One (Always Hardcore)

Singlet · Stara.fi

Scooterin tuorein single äskettäin julkaistulta Mind The Gap -albumilta on One (Always Hardcore). Biisin nimi kertoo jo paljon biisin tyylistä varsinkin Scooterin faneille. Toisaalta biisi on liiankin kanssa samaa vanhaa kauraa. Jonkinlaista kehittymistä soisi kuulevan myös tämän bändin musiikissa.

Kaikesta huolimatta tässä on ihan kelvollinen tanssiraita jonnekin Juupajoen teinidiscoon, jossa tätä osastoa ehkä vielä soitetaan. Kappaleen melodiassa on jälleen kerran käytetty hyväksi 90-luvun puolivälin tanssihittien melodioita, eikä se häiritse yhtään. Suoraa lainausta tällä kertaa ei ole lainkaan.

H.P. ”M.C. M.C. No Diggedy H” Baxxterin noin sata kertaa toistama Jeee eee aaa -huuto alkaa ärsyttämään jo parin kuuntelukerran jälkeen. Sinkulla on mukana myös kappale Circle Of Light, joka on hiukan kevyempää tranceosastoa. Hyvä biisi, ja ainakin parempi kuin sinkun nimikappale.

Pisteet 2/5