The Brand New Heavies : Boogie

Singlet · Stara.fi

Brittiläinen The Brand New Heavies on vihdoin julkaissut uutta materiaalia. Yhtye on soulin ja funkin edelläkävijä, mutta pysynyt muutaman vuoden poissa hittilistoilta. Nyt yhtye on taas hyvässä kuosissa uudella sinkullaan Boogie. Sinkulla vokaalipuolen hoitaa yhtyeen uusi jäsen Nicole Russo.

Boogie on ensimmäinen lohkaisu yhtyeen uudelta AllAbouTheFunk -albumilta, joka julkaistaan Suomessa 31. tammikuuta.

Biisi on nimensä mukaisesti leppoisa raita, joka nykystandardien mukaan menee r&b-osastolle. Soundipohja ja Nicole Russon mukavan rennot vokaalit toimivat hienosti. Biisi alkaa sytyttää viimeistään, kun leppoisa kitarariffi tulee rullaamaan taustalle.

Tällaista kuuntelee mielellään, vaikka biisistä ei klubien tanssihittiä saakaan. Selvästi radiotavaraa.

Sinkulla on normaaliversion lisäksi mukana kuusi remiksiä ja musiikkivideo. Erik Kupperin housemiksaus tosin sopii myös tanssilattioille. Samaan sarjaan kuuluu myös Andrew Love Levyn Bathroom Mix. Tyylikästä tavaraa.

Sinkku julkaistaan 10. tammikuuta 2005.

Pisteet 4/5