Hanna Pakarinen on Miss Pop 2005

Viihdeuutiset · Stara.fiIdols-voittaja Hanna Pakarinen on valittu Suomen kauneimmaksi naispoppariksi Stara.fi verkkojulkaisun järjestämässä äänestyksessä. Hanna sai annetuista äänistä ennätysmäiset 40,6 prosenttia. Viime vuonna Pakarinen tuli kakkoseksi vain parin kymmenyksen erolla voittajaan.

Toiseksi sijoittui Jane -yhtyeen Mia Huovila saaden 13,2 prosenttia äänistä. Kolmanneksi lukijat äänestivät Indica -yhtyeen Jonsun 12,0 prosentin äänisaaliilla. Viime vuoden voittaja, Tik Tak –yhtyeen Petra, sijoittui tänä vuonna neljänneksi.

Neljättä kertaa järjestetyn äänestyksen kakkossijasta käytiin tiukkaa taistelua koko äänestyksen ajan. Hanna Pakarisen etumatkan kasvaessa toisella sijalla vuorottelivat pitkään Mia ja Jonsu. Ääniä annettiin yhteensä 8230 kappaletta. Äänestys oli ilmainen.

Miss Pop –äänestys on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naislaulajasta. Voittajan päättävät Stara.fi lukijat. Tulevana kesänä kisataan vielä Suomen komeimman miespuolisen pop-tähden Mister Pop 2005 -tittelistä. Viime vuonna komeimmaksi äänestettiin Antti Tuisku.