Ben Affleck ja Jennifer Garner kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Ben Affleck ja Jennifer Garner ovat menneet kihloihin. Affleck kosi tyttöystäväänsä, Alias-sarjan tähteä, kun hän oli juhlimassa 33-vuotispäiväänsä Los Angelesissa.

Ben kosi Jenniferiä lauantai-iltana tämän Brentwoodin alueella sijaitsevassa kodissa. Paikalla syntymäpäivää juhlimassa olivat mm. Garnerin vanhemmat, ystäviä ja Alias-työkavereita.

Sormus tuotiin paikalle jättimäisessä laatikossa, jonka sisällä oli aina vain pienempiä laatikoita. Viimeisenä oli rasia, jossa odotti kihlasormus. Jennifer luuli aluksi, että suuressa laatikossa olisi ollut auto.

Pariskunta ei ole vielä vahvistanut tietoja kihlauksesta, vaan tieto on levinnyt parin ystävien kautta. Kihlausta oli jo odotettu, koska helmikuussa Garnerin ystävä kertoi medialle, että kaikki merkit viittaavat tulevaan kihlaukseen.

Julkkispariskunta on seurustellut elokuusta 2004 lähtien. Muutamia näyttäytymisiä lukuun ottamatta pari on onnistunut pysyttelemään poissa paparazzien salamavaloista ja siten myös otsikoista.

Ben Affleck seurusteli aiemmin pitkään Jennifer Lopezin kanssa, mutta kihloissa ollut pariskunta erosi jo kerran päätetyn ja sittemmin siirretyn hääpäivän jälkeen syyskuussa 2003.