Vinyl Shakerz : One Night In Bangkok

Singlet · Stara.fi

Yksi kaikkien aikojen parhaista discoklassikoista on Murray Headin vuonna 1984 julkaisema One Night In Bangkok -kappale, jota on vuosien varrella versioitu useaan otteeseen. Nyt samaa biisiä versioidaan ajan hengen mukaisesti dancebiisiksi. Lopputulos on keskinkertaista liukuhihnakauraa.

Soundillisesti biisi on selkeä välimuoto Zombie Nationin ja Royal Gigolosin soundeista. Molemmilta on napattu suoraan elementtejä, ja lopputulos on dancepoppia housella ja niihin on lisätty ripaus hardtrance-soundeja. Vokaalit on laulettu uudelleen, mutta kuulostavat silti toimivilta.

Uusi versio toimii tanssilattialla lähinnä loppuillasta muiden saman tyylisten viisujen joukossa. Mitään ”uutta” hittiä tästä ei kyllä ensi kesäksi saada, mutta täytemusiikiksi tämä sopii ihan hyvin.

Nykyinen klubbaajajoukko on niin nuorta, että harva on koskaan kuullut biisin alkuperäistä versiota. Se ei tosin menoa haittaa.