Will Smith : Switch

Singlet · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Will Smith palaileen pienen tauon jälkeen levytysrintamalle. Miehen tuorein biisi on Switch, joka ei ole ihan totuttua Will Smith -tavaraa.

Biisin pohja on puuduttavan tylsää kuultavaa. Pahvilaatikkobiitti ja handclapit yhdessä saavat kappaleesta tylsän kokonaisuuden. Lisäksi kun pohjan päälle lisätään Will Smithin monotoniset rap-osuuudet ja old school ”jeee e e ee eee” huudot, niin kokonaisuus on suorastaan unettavan tylsä.

Tästä biisistä ei saa hittiä millään. Toivottavasti biisi ei ole esimakua miehen seuraavalta levyltä. Jos on, niin tulossa on selvä floppi ja uran aallonpohja. Toivottavasti Fresh Prince pääsee vielä nousemaan jaloilleen tämän biisin jälkeen.

Pisteet 1/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat