Tess : Breathless

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen kaunotar Tess tuli suomalaisillekin tutuksi La Cream -yhtyeen vokalistina. Ruotsin seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty Tess jatkaa nyt soolouraansa pienen tauon jälkeen. Uusi sinkku on nimeltään Breathless.

Sinkku jatkaa tutuksi tulleella dancelinjalla. Tessin ääni kuulostaa edelleen eteerisen hyvältä, mikäli Tessin äänestä on kysymys. Hänen laulutaitonsa tuli kyseenalaiseksi, kun hänen laulunsa päätyi televisiolähetykseen muutama vuosi sitten. Hyvältä kuitenkin nyt kuulostaa – autotunella tai ilman.

Biisi on tiukkaa eurodancea runsailla vokaaleilla varustettuna. Kertosäkeen melodia kuulostaa keskinkertaiselta ja toimii ehkä jotenkin myös tanssilattialla. Mitään erityistä tästä kappaleesta ei kuitenkaan saa irti, eli tuskin tästä hittiä tulee. Sinkulla on myös muutama remix, mutta ne eivät juurikaan eroa originaalista.

Pisteet 2/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat